Loading...
 Start Page

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σε κάθε κατασκευή, τον αριθμό και το είδος των γυψοσανίδων (πάχος, διαστάσεις των μεταλλικών πλαισίων και τα χρησιμοποιούμενα μέσα από τα τείχη υλικά) μπορούν να ρυθμιστούν για να ικανοποιήσουν στο μέγιστο κάθε πελάτη.

Τα χωρίσματα μπορούν να γίνουν με μεταλλικό σκελετό των 5 , 7 ή ακόμα και 10 εκατοστών επάνω στα οποία τοποθετείται γυψοσανίδα και στις δύο πλευρές, ώστε τελικά να έχουμε έναν τοίχο που να έχει πάχος 7,5 , 10 ή 12,5 εκατοστά. Οι κατασκευές στις οποίες χρησιμοποιείται διπλή γυψοσανίδα θα μας δώσουν έναν τοίχο ο οποίος θα έχει πάχος 2,5 εκατοστά περισσότερο.

Φωτιστικά μπάνιου μπορούν να εγκατασταθούν στον τοίχο γυψοσανίδας στον οποίο τοποθετείται επιπλέον ενίσχυση στα μεταλλικά πλαίσια έτσι ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η Γυψοσανίδα μπορεί απλά και γρήγορα να κολληθεί απευθείας επάνω στον τοίχο, δημιουργώντας μια τέλεια και λεία επικάλυψη η οποία είναι ένα είδος επίστρωσης ξηράς δόμησης

Αυτό καλύπτει όλες τις ατέλειες του υπάρχοντος τοίχου γιατί η γυψοσανίδα είναι απόλυτα επίπεδη.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΙΧΩΝ

 

Επενδύσεις τοίχου κατασκευασμένες από μεταλλικό σκελετό και μία γυψοσανίδα:

  • Λευκή γυψοσανίδα για όλους τους χώρους που δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις
  • Ανθεκτική στην υγρασία γυψοσανίδα για χώρους με υγρασία
  • Πυρίμαχη γυψοσανίδα, προκειμένου να επιτευχθεί καθυστέρηση φλόγας από το ένα δωμάτιο στο άλλο
  • Τσιμεντοσανίδες για εξωτερικές κατασκευές
  • Γυψοσανίδες με επένδυση μολύβδου για την προστασία των ακτινών Χ
  • Vidiwall για επιπλέον επιφανειακή σκληρότητα

Ποιότητα και κομψότητα διακρίνονται εύκολα σε κάθε εργασία μας και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η εταιρεία μας δίνει ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια από τη μικρότερη κατασκευή έως το μεγαλύτερο και πιο απαιτητικό έργο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλα τα προηγούμενα έργα μας είναι τόσο μεγάλη διαφήμιση!

Ο τύπος του μεταλλικού σκελετού είναι κατάλληλος έτσι ώστε όλα τα καλώδια του υπολογιστή μπορούν να περάσουν εσωτερικά χωρίς να προκαλείται πρόβλημα στον τοίχο (όπως στους συμβατικούς τοίχους), όπως τρύπες κλπ. Μέσα από το κενό μεταξύ των γυψοσανίδων, μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα εγκαταστάσεις για ήχο κλπ.

Εάν ο πελάτης επιθυμεί να έχει καλύτερη προστασία (ηχομόνωση και θερμομόνωση), αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την τοποθέτηση επιπλέον μόνωσης μέσα στα χωρίσματα. Το υλικό και το πάχος του τοίχου θα μας δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορεί να κατασκευαστεί.

Αντοχή σε φωτιά επιτυγχάνεται με τη χρήση της πυράντοχης γυψοσανίδας και πετροβάμβακα. Ο χρόνος καθυστέρησης είναι μεταξύ 60 'και 180', ανάλογα με συγκεκριμένα κριτήρια. Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να εκδίδει πιστοποιητικό για πυράντοχες γυψοσανίδες .

ΟΡΟΦΗ

Η διακόσμηση οροφών με τη χρήση των γυψοσανίδων μπορεί να αναδείξει το χώρο, λόγω του γεγονότος ότι η οροφή και τα δοκάρια μπορούν να συνδυαστούν έτσι ώστε να μας δώσουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα ενός αρμονικά κατασκευασμένου ενιαίου χώρου.

Οι οροφές από γυψοσανίδα με λείες επιφάνειες επιτρέπουν τη δημιουργία ενός χάσματος, μέσω του οποίου μπορούν να περαστούν πολύπλοκες εγκαταστάσεις (δηλαδή αεραγωγούς κτιρίου, ηλεκτρικού ρεύματος, τηλεφωνικών συνδέσεων κλπ). Επίσης, συμβάλλει σημαντικά στον έλεγχο της ακουστικής του χώρου καθώς επίσης και στον θερμικό έλεγχο από την εγκατάσταση των κατάλληλων μονωτικών υλικών.

Επιπλέον, διάφορα σχέδια με διακοσμητικές παρεμβάσεις μπορούν να δημιουργηθούν όπως κρυφός φωτισμός για την άψογη αισθητική του χώρου.

Οι οροφές από ορυκτή ίνα δίνουν την ευκαιρία σε όποιον εκτελεί κάποια εργασία , περνάει ένα καλώδιο κλπ , να το ανοίξει εύκολα χωρίς να καταστρέψει τίποτα. Υπάρχουν διάφοροι τύποι ορυκτών ινών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με το τι επιθυμεί ο πελάτης. Πυράντοχη, ήχοαπορροφητική ακόμη και αντιμικροβιακή - αντιβακτηριδιακή προστασία είναι μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Αφθονία χρωμάτων σχεδίων είναι διαθέσιμα.

Η ορυκτή ίνα Mineral είναι κατασκευασμένη από περλίτη, ορυκτό βάμβακα, πηλό και κόλλα.

Η γρήγορη εγκατάσταση, το χαμηλό κόστος και η μη ανάγκη βαψίματος είναι μερικοί από τους λόγους που βλέπουμε οροφές ορυκτών ινών στα περισσότερα σχολεία, σούπερ μάρκετ, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, εστιατόρια, βιομηχανίες τροφίμων κ.λπ.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

 

Η ξηρά δόμηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους, γι 'αυτό όλες οι ανάγκες και τα γούστα μπορούν να καλυφθούν. Πολλοί τύποι δοκών και υποστυλωμάτων μπορούν να κατασκευαστούν ανάλογα με τη διακόσμηση και το ύφος ο πελάτης θέλει. Η ΚΑ PROPERTIES μπορεί να συνδυάσει το στυλ και τη λειτουργικότητα που θα δώσει ένα όμορφο αποτέλεσμα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΑΙΗΤΟΥ 1, ΨΑΡΟΦΑΪ, ΠΑΤΡΑ  |  Τηλ./Fax: 2610 523475  |  Κιν.: 6943 900350  |  info@ka-properties.gr

Login / Sitemap

Copyright © 2013 - 2024 KA PROPERTIES | ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ | ΠΑΤΡΑ | ΑΘΗΝΑ | ΚΥΠΡΟΣ